Tiplijn: 06-19541384

Verdachte van misbruik Overkamppark Dordrecht meldt zich

0
DORDRECHT – Zaterdag 16 mei jl. heeft zich een 27-jarige Dordtenaar gemeld op politiebureau Overkampweg in Dordrecht. De man zou op zijn scooter twee vrouwen hebben aangesproken en tenminste één van hen hebben misbruikt. In verband met die zaak werd door de politie in Dordrecht in de dagen na het incident intensief gesurveilleerd en is er een grootschalig onderzoek gestart.

Twee incidenten
In de nacht van vrijdag 8 mei op zaterdag 9 mei werd een jonge vrouw uit Dordrecht tussen 01.00 en 03.00 uur aangesproken op de Dordtse Transvaalstraat door een man op een scooter. De vrouw werd op de scooter meegevoerd naar het Dordtse Overkamppark en werd daar onder bedreiging van een mes misbruikt. De verklaring van de vrouw leek op een incident van een week eerder waarbij een andere vrouw in de nacht van vrijdag 1 mei op zaterdag 2 mei in de Dordtse wijk Sterrenburg door een man op een scooter werd aangesproken. Deze vrouw begon te schreeuwen en de scooterrijder ging er vervolgens vandoor.

Getuigenoproep 
De politie besloot naar aanleiding van de incidenten extra te surveilleren en deed een getuigenoproep. Ook nu nog kunnen getuigen van belang zijn. Heeft u naar aanleiding van deze twee incidenten nog informatie dat voor belang kan zijn voor het onderzoek en heeft u nog niet met de politie gesproken, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Alle informatie is welkom.

De man wordt dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer