Tiplijn: 06-19541384

Brandweerman Theo van Dam uit Zwijndrecht overleden; vlaggen halfstok

0

ZWIJNDRECHT – Theo van Dam, een brandweerman uit Zwijndrecht, is donderdagmorgen 14 mei na een zware strijd tegen een ongeneeslijke ziekte op 43-jarige leeftijd overleden. Op de brandweerkazerne van Zwijndrecht hangt de vlag halfstok tot aan de dag van de uitvaart. Op de dag van de uitvaart zelf zal bij alle brandweerkazernes in de regio de vlag halfstok gaan.

Theo heeft vanaf 1997 bij de brandweer in Zuid-Holland Zuid gewerkt. De laatste jaren bij de brandweer had hij de functie Hoofd Officier van Dienst voor de gehele regio en was hij Officier van Dienst voor de Drechtsteden Zuid. Sinds de reorganisatie in 2013 was hij Specialist Operationele Planvorming bij de afdeling Operationele Zaken.

”Wij zullen Theo blijven herinneren als een zeer betrokken en gemotiveerde collega. Hij was op vele taken inzetbaar en heeft in zijn loopbaan dan ook uiteenlopende functies bekleed. Wij zullen zijn inzet, betrokkenheid, enorme kennis, maar bovenal zijn persoonlijkheid zeer missen.”, aldus de brandweer Zuid-Holland Zuid.

IMG_4897

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer