Tiplijn: 06-19541384

Brandweer doet onderzoek naar gaslucht in flatwoning Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De brandweer is donderdagmiddag 14 mei even na 13.15 uur uitgerukt naar de Begoniastraat in Zwijndrecht. De bewoonster van een flatwoning rook in haar badkamer en toilet een sterke gaslucht. Na de 112 melding kwam naast de brandweer ook de politie ter plaatse voor onderzoek.

Na onderzoek en metingen van de brandweer bleek de gaslucht afkomstig uit een ondergelegen garagebox. Naar alle waarschijnlijkheid rook de meldster benzinedampen, die vanuit de garagebox kwamen, in haar woning. Uit metingen van de brandweer bleek dat de concentraties gas niet schadelijk waren.

Foto’s: Robert van Loon

Gaslucht begoniastraat 003 Gaslucht begoniastraat 011 Gaslucht begoniastraat 019 Gaslucht begoniastraat 025

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer