Tiplijn: 06-19541384

Rookwolken grote brand Moerdijk in wijde omgeving zichtbaar

0

MOERDIJK – Bij recyclingbedrijf Remondis Argentia aan de Middenweg in Moerdijk is dinsdagmiddag 12 mei een grote brand uitgebroken. De rookwolken van de brand zijn in de wijde omgeving, zoals in Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht zichtbaar. De rookwolken trekken niet in de richting van de veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. De brandweer is met groot materieel uitgerukt om de brand onder controle te kunnen krijgen.

Aan de brand zou mogelijk een ontploffing zijn voorafgegaan. Ten minste één persoon is door de ambulancedienst behandeld aan brandwonden. Remondis Argentia recyclet waardevolle stoffen uit gevaarlijk afval afkomstig van drukkerijen, fotolabs, tandartspraktijken, ziekenhuizen en de industrie.

Foto’s: @LelovenaLoL en Peter op den Kamp (@Peter2310)

image image image image CEz4yJhUMAAl6b1

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer