Tiplijn: 06-19541384

Man (38) met inbrekerswerktuigen aangehouden in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De politie heeft in de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 mei een 38-jarige man uit Arnhem aangehouden in Hardinxveld. Rond 3.30 uur zagen surveillerende agenten een auto rijden op de Peulenlaan. Na een controle van het kenteken bleek dat de eigenaar van de auto al meerdere diefstallen had gepleegd in het verleden.

Nadat de agenten de auto staande hielden bleek het voertuig niet door de kentekenhouder te worden bestuurd. Toen bleek dat ook deze bestuurder meerdere diefstallen had gepleegd in het verleden onderzochten de politieagenten de auto. In de auto werden diverse inbrekerswerktuigen aangetroffen. Ook had de man geen aannemelijke verklaring voor zijn aanwezigheid in Hardinxveld.

Na de vondst van de inbrekerswerktuigen is de man aangehouden. Zijn inbrekersgereedschap werd in beslag genomen. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak en de Officier van Justitie zal gaan bepalen wat de gevolgen zijn voor de verdachte.

Foto: voorbeeldfoto

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer