Tiplijn: 06-19541384

IJzeren buis raakt auto op de A16 bij Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De bestuurder van een personenauto op de A16 tussen Dordrecht en Zwijndrecht is maandagmiddag opgeschrikt toen een ijzeren staaf op de voorruit van het voertuig terecht kwam. De auto reed rond 13.45 door de Drechttunnel in de richting van Zwijndrecht toen het ongeval gebeurde.

Het stuk ijzer is vermoedelijk afkomstig van een vrachtwagen. Mogelijk werd het gebruikt om het reservewiel van een vrachtwagen op zijn plek te houden. De vrachtwagen die de beugel verloren zou zijn is nog niet gevonden.

De staaf kwam in de voorruit van de auto terecht en heeft de bestuurder niet geraakt. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Foto: Bergingsbedrijf A.Barendregt BV

CEuYh8NVEAE81ov

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer