Tiplijn: 06-19541384

Woningen in Nieuw-Lekkerland ontruimd na gaslekkage

0

NIEUW-LEKKERLAND – Enkele woningen in de Fregatstraat in Nieuw-Lekkerland zijn zondag korte tijd ontruimd geweest vanwege een gaslekkage in een woning. De lekkage werd rond 14.00 uur ontdekt, waarna de brandweer werd gebeld. Die constateerden al snel dat de gaslekkage onder de woning was ontstaan, waarschijnlijk in de kruipruimte. Monteurs van netbeheerder Stedin kwamen ter plaatse om het lek te repareren.

De bewoners van de betroffen woningen genoten ondertussen van het weer, zij hadden een aantal tuinstoelen in de zon geplaatst terwijl ze aan het wachten waren tot hun woningen weer werden vrijgegeven.

Foto’s: Niels van Loon & Jeffrey Reit

DSC01065 SONY DSC SONY DSC IMG_2828 IMG_2851 IMG_2883

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer