Tiplijn: 06-19541384

Man ernstig gewond na val van dak in Gorinchem

0

GORINCHEM – Hulpdiensten zijn zondagavond uitgerukt naar de Ravelijn in de wijk Wijdschild in Gorinchem. Een man was bij een woning bezig met werkzaamheden aan een dakraam aan de achterzijde van de woning. Even voor 20.00 uur viel hij door nog onbekende oorzaak van het dak. Het slachtoffer kwam zo’n 7 a 8 meter lager terecht op een balkon. Twee ambulance’s en ook het personeel van de traumahelikopter kwamen ter plaatse.

Om de man vanaf het balkon naar beneden te krijgen werd ook de hulp van de brandweer ingeschakeld. Die hebben de man met behulp van de ladderwagen naar beneden gehaald. Het slachtoffer is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

Update: Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden ”heel erg goed”, meldt zijn familie. Naast lichtere verwondingen liep de man wel letsel op aan zijn hand. Hier zal hij maandag aan geopereerd worden.

Foto’s: Max Liet & Dylan Essenberg

DSC_0017 DSC_0028 IMG_8438 DSC_0031 DSC_0047 DSC_0048 IMG_8434

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer