Tiplijn: 06-19541384

Fietsster aangereden door auto op rotonde in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de rotonde aan het Eike’s Hof, voor de deur van het politiebureau, in Gorinchem is zondagmorgen een vrouw gewond geraakt na een aanrijding met een auto. De vrouw kwam met de fiets vanaf de Lingebrug en wilde richting de Concordiabrug fietsen. Een automobilist sloeg af naar de Willem de Vries Robbeeweg. Hierbij zag hij de vrouw over het hoofd.

Twee jongens zagen het ongeval gebeuren en belden 112. Ambulance en politie waren snel ter plaatse. De vrouw liep in ieder geval een hoofdwond op. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist raakte niet gewond. Hij moest wel een blaastest afleggen, zoals gebruikelijk is bij dergelijke ongevallen. Hieruit bleek dat de man geen alcohol gedronken had.

Foto’s: Max Liet

DSC_0001 DSC_0003 IMG_4866

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer