Tiplijn: 06-19541384

Inbrekers op heterdaad betrapt in Groot-Ammers

1

GROOT-AMMERS – Bij een pand aan de Voorstraat in Groot-Ammers zijn zaterdagmiddag twee inbrekers op heterdaad betrapt. De mannen waren bezig met een inbraak toen ze rond 14.30 uur werden betrapt. De twee gingen er vervolgens vandoor in een groene Opel Vectra waarvan het kenteken begint met de letters ”XH”. Een getuige zag dit gebeuren en belde de politie.

Direct begon de politie een zoekactie in de omgeving van Groot-Ammers, maar tot op heden heeft dit nog niet tot aanhoudingen geleid. Heeft u tussen 14.00 en 14.30 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Voorstraat in Groot-Ammers? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844.

Vermoedelijk zijn dezelfde inbrekers gisteren ook al overlopen in Nieuwendijk (Noord-Brabant). Daar gingen twee personen er na een inbraak in een woning vandoor in een groene Opel Vectra, met het kenteken XH-PH-51.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer