Tiplijn: 06-19541384

Deur van café Gorinchem valt op hoofd van muzikant

3

GORINCHEM – Een man is zaterdagmiddag 9 mei gewond geraakt nadat hij een deur van een café op zijn hoofd kreeg. De man, die vanwege de Open Havendag in Gorinchem als muzikant van een feestband aanwezig was, zat rond 15.30 uur te wachten voor café Flashback aan de Grote Markt in Gorinchem. Door nog onbekende oorzaak raakte een gedeelte van een tussendeur los en viel op het hoofd van de man. Hij raakte gewond en is na behandeling door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

IMG_4823 IMG_4825 IMG_4826 IMG_4828 IMG_4829

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. samantha on

    Kwam door de wind. Eigenaar van café is direct gebeld en kwam naae de jongen toe. De klapdeur stond tegen de muur aan en met een windhoos viel die om. Arme jongen.

  2. Berry heuverling on

    Wel erg jammer en niet goed overnagedacht om een deur tegen de muur te zetten, zonder die vast te zetten. En niet goed na te denken over de veiligheid van de gasten. Ik zou zeggen eigenaar van dit café neem je verantwoording

  3. Het is al jaren zo die deur het is algemeen bekend voor mensen uit Gorinchem wanneer het extreem druk is . dat de deur tegen de muur aan staat normaal zit die deur gewoon vast

Reageer