Tiplijn: 06-19541384

Verdachte van overval in Bergambacht aangehouden in Gorinchem

0
BERGAMBACHT / GORINCHEM – De politie hield woensdag 6 mei in Gorinchem een 41-jarige man aan zonder vaste woon of verblijfplaats op verdenking van betrokkenheid bij een overval op maandag 2 maart op een drogisterij aan de Hoofdstraat in Bergambacht.

Het slachtoffer – een 39-jarige medewerkster – zag op die bewuste maandag rond 13.30 uur een onbekende man de drogist binnen lopen. De verdachte eiste geld uit de kassa’s, hij dreigde daarbij met een steekvoorwerp. De politie startte direct een grootscheepse zoekactie, waarbij onder meer de politiehelikopter werd ingezet. In de omgeving werd één persoon aangehouden die aan het signalement voldeed. Hij kon snel het bureau verlaten omdat hij niet bij de overval betrokken was.

Beelden
Beelden van de overval werden zowel in Opsporing Verzocht als in het regionale opsporingsprogramma Team West getoond. Dit leverde enkele bruikbare tips op die de recherche hielpen in het onderzoek, dat uiteindelijke leidde naar de nu aangehouden verdachte.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer