Tiplijn: 06-19541384

Brandweer ingezet voor schade door wind

0

GORINCHEM / PAPENDRECHT – De brandweer in de regio is op Bevrijdingsdag uitgerukt voor meerdere meldingen van stormschade. Zo rukte in Gorinchem de brandweer halverwege middag uit nadat een tak van een boom waaide op een fietspad aan de Stationsweg. De brandweermensen mochten, na het verwijderen van de gevaarlijk hangende tak, gelijk door naar de Voermanstraat, waar een boom op een auto terecht was gekomen. Ondertussen rukte ook de Papendrechtse brandweer uit voor een omgevallen boom aan de Voorplecht. De brandweermensen hebben de bomen omgezaagd.

Aan het einde van de middag werd de Gorinchemse brandweer opnieuw gealarmeerd. Bij het stadhuis was een deel van het wapen van Gorinchem los gewaaid van de gevel. Met een stuk tape werd het loshangende gedeelte van het wapen vastgeplakt, waarna de brandweer weer retour kon. Ook op andere plaatsen in de regio was sprake van meldingen van stormschade.

Foto’s: Etienne Hessels en Jeffrey Reit

DSC03233 DSC03237 DSC03263 DSC03279 DSC03295 DSC03324 DSC03334 DSC03350 IMG_2393

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer