Tiplijn: 06-19541384

Verdachte aangehouden na bedreiging met vuurwapen in Dordrecht

1

DORDRECHT – Op de snelweg A16 bij Dordrecht is zondagmiddag een automobilist bedreigd door een andere automobilist. Hierbij zou een vuurwapen gebruikt zijn. De persoon die bedreigd werd heeft direct de politie gebeld. Terwijl de meldkamer met de man in gesprek bleef, gaf de man steeds de locatie van de verdachte door. Over de A16 ging de rit via de A15 naar de snelweg A20.

Ter hoogte van het Kleinpolderplein werd de verdachte gedwongen te stoppen. Agenten hielden de man met getrokken pistolen aan volgens de daarvoor bedoelde ‘BTGV’, wat staat voor Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten. Na zijn aanhouding bleek dat de man geen vuurwapen bij zich had. Wel een aansteker in de vorm van een pistool, waarmee hij zeer waarschijnlijk had gedreigd. (zie foto) De man is overgebracht naar het politiebureau, waar verder bekeken zal worden wat de aanleiding van de bedreiging was.

pistool_Klein

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. kijk..ik wil ook niet met zo’n ding gezien worden maar om dan te zeggen dat het een aansteker is…?vind ik echt om te lachen.maar welkom zijn zij die krispijn tot de gevaarlijkste plek van dordt gemaakt hebben.

Reageer