Tiplijn: 06-19541384

Reddingbootdag 2015 bij KNRM Dordrecht

0

DORDRECHT – Vandaag werd de jaarlijkse Reddingbootdag van de KNRM georganiseerd. Op deze open dag liet ook de post Dordrecht geïnteresseerden kennis maken met het materieel, het werk en de vrijwilligers van de Dordtse KNRM. Dit jaar deed ook een reddingshelikopter mee aan één van de demonstraties. De SAR-helikopter werd ingezet om een slachtoffer van een schip te halen en op een snelle KNRM-boot te zetten.

Ook de brandweer, ambulancedienst, politie, Rijkswaterstaat en de Dordste Reddingsbrigade waren aanwezig op de Reddingbootdag bij de post Dordrecht-Zuid. Donateurs konden meevaren met de redders te water. De KNRM wordt ingezet bij incidenten op het water en bestaat dankzij legaten en donaties. Meer informatie en de mogelijkheid om KNRM Dordrecht te steunen door redder aan de wal te worden, is te vinden op www.KNRM.nl/Dordrecht.

Foto’s: Johan van den Dool en Brian Cleton

IMG_9222 IMG_9320 IMG_9344 IMG_9408 IMG_9418 =

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer