Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder gewond na botsing met vangrail op A15 bij Gorinchem

0

GORINCHEM – Een motorrijder en een automobilist zijn zaterdagavond 2 mei 2015 met elkaar in botsing gekomen op de A15 bij Gorinchem. In eerste instantie werd er vanuit gegaan dat de motorrijder aangereden was door een automobilist, die daarna was doorgereden. Later bleek dat de motorrijder niet was aangereden, maar zelf in de bocht tegen de vangrail was gereden.

De motorrijder raakte door de aanrijding gewond. Er kwamen twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. De motorrijder is na stabilisatie met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De verbindingsweg vanuit Gorinchem op de A15 naar de A27 richting Breda is tot 22.00 uur afgesloten.

Ambulance traumahelikopter

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer