Tiplijn: 06-19541384

13-jarig meisje overvallen in woning Leerdam

0

LEERDAM – Een 13-jarig meisje is vrijdagavond rond 22.30 uur in haar woning aan de Duetzstraat in Leerdam overvallen. Toen het meisje de voordeur opende nadat er werd aangebeld drongen twee mannen de woning binnen. Het meisje werd bedreigd met een vuurwapen.

Ze zette het op een gillen, waarop de overvallers de woning zonder buit verlieten. Wel raakte de tiener lichtgewond aan haar gezicht. Na de overval zijn de mannen waarschijnlijk weggerend in de richting van de Patrimoniumstraat.

De gealarmeerde politie is gisteravond direct een onderzoek gestart. De overvaller met het vuurwapen is ongeveer 1.80 meter lang, heeft een gespierd postuur en droeg donkere kleding. De politie is op zoek naar getuigen die gisteravond rond 22.30 uur iets opvallends hebben gezien in de Duetzstraat of in de nabije omgeving. Heeft u meer informatie, bel dan de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer