Tiplijn: 06-19541384

Kleine brand in oven bij bakkerij in Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij een bakkerij aan de Edisonweg in Gorinchem is vrijdagmorgen brand uitgebroken in een oven. Dat gebeurde rond 10.40 uur, waarop ook de brandweer werd gewaarschuwd. Die rukte uit met één blusvoertuig en een autoladder. De brand was ontstaan in één van de proefoevens op de bovenste verdieping van het pand, aldus een medewerker van het bedrijf.

Bij aankomst van de brandweer was het brandje reeds geblust. Wel zijn de brandweerlieden naar de betreffende oven gegaan om te controleren of de brand daadwerkelijk uit was. Met een overdrukventilator werd de ontstane rook uit het bedrijfspand geblazen. De werkzaamheden bij het bedrijf konden korte tijd later gewoon weer worden opgestart.

IMG_9779 IMG_9782 IMG_9783 IMG_9786

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer