Tiplijn: 06-19541384

Vier mannen aangehouden na vondst drugs en schietpennen bij controle op de A16

0

DORDRECHT – Bij een verkeerscontrole op en rond de A16 bij Dordrecht heeft de politie dinsdagavond 28 april een kilo hennep, bijna vier ons cocaïne en twee schietpennen aangetroffen. Vier mannen zijn aangehouden. De vuurwapens in de vorm van een balpen en drugs zijn in beslag genomen.

Bij de controle die gericht was op het terugdringen van drugsoverlast, vonden agenten in een auto met Belgisch kenteken een zak met ruim een kilo henneptoppen. Twee mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats van 28 en 35 jaar zijn aangehouden. Een ander tweetal afkomstig uit Frankrijk was in bezit van twee schietpennen. Naast de vuurwapens troffen agenten 375 gram cocaïne en een gelijke hoeveelheid versnijdingmiddel aan. De 37 en 38-jarige Fransen zijn aangehouden.

In andere voertuigen werden gebruikshoeveelheden drugs en een honkbalknuppel aangetroffen. Daarnaast werden diverse verkeersovertredingen geconstateerd waarvoor mensen bekeurd zijn.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer