Tiplijn: 06-19541384

Krasse bejaarde vrouw verjaagt inbreker uit haar woning in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een 89-jarige bewoonster van een woning aan het Hoendiep in Dordrecht keek woensdagavond vreemd op toen er een man aan haar slaapkamerdeur stond. De bejaarde vrouw werd wakker van gestommel en bedacht zich geen moment toen ze de inbreker zag staan. Ze drukte het alarm in en begon te roepen naar de inbreker, die er als een speer vandoor ging. De politie ging direct op zoek naar de inbreker: “Ondanks dat we heel snel in de omgeving konden zoeken, hebben we niemand aan kunnen houden.” De vrouw is behoorlijk geschrokken. Nadat ze was gekalmeerd zijn er direct maatregelen genomen om de woning beter te beveiligen.

Onderstaand een foto van de schade die de inbreker aanrichtte om in de woning te komen. Foto: Politie Dordrecht

11192753_975948822429464_2136095423_n

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer