Tiplijn: 06-19541384

Jongen en vrouw gewond na aanrijding met auto in Kinderdijk

0

KINDERDIJK – Een 16-jarige jongen uit Alblasserdam en een 20-jarige vrouw uit Nieuw-Lekkerland zijn woensdagochtend 29 april gewond geraakt bij een aanrijding in Kinderdijk. Het tweetal reed op een brommer over de Molenstraat in de richting van Alblasserdam, toen de ze op de kruising met de Schansweg op een afslaande automobiliste reden. Door de klap vlogen de twee van de brommer door de lucht en kwamen ze zo’n tien meter verder op straat terecht. De motor klapte tegen de voorruit van een bestelbusje van de gemeente Molenwaard, die op de kruising stond te wachten.

De jongen en de vrouw raakten gewond. Ze zijn beide met nog onbekend letsel naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. De 24-jarige afslaande automobiliste uit Kinderdijk raakte, evenals de drie medewerkers van de gemeente Molenwaard, niet gewond.

Verkeersspecialisten van de politie hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. Vanwege het ongeval was de Molenstraat anderhalf uur afgesloten. Door de afsluiting ontstond in beide richtingen een file. De beschadigde voertuigen zijn door een bergingsbedrijf meegenomen. Getuigen wisten te vertellen dat de brommerrijder harder reed dan toegestaan. De politie onderzoekt de precieze oorzaak nog en kan nog niets melden over eventuele verkeersovertredingen.

Foto’s: Willem de Wolf

Aanrijding brommer-auto Molenstraat Kinderdijk (1) Aanrijding brommer-auto Molenstraat Kinderdijk (2) Aanrijding brommer-auto Molenstraat Kinderdijk (3) Aanrijding brommer-auto Molenstraat Kinderdijk (4) Aanrijding brommer-auto Molenstraat Kinderdijk (5) Aanrijding brommer-auto Molenstraat Kinderdijk (6) Aanrijding brommer-auto Molenstraat Kinderdijk (7) Aanrijding brommer-auto Molenstraat Kinderdijk (8) Aanrijding brommer-auto Molenstraat Kinderdijk (9) Aanrijding brommer-auto Molenstraat Kinderdijk (10)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer