Tiplijn: 06-19541384

Lastig bereikbare brand bij bedrijf in Oud-Beijerland

0

OUD-BEIJERLAND – Bij een bedrijf aan de Laurens Janszoon Costerstraat in Oud-Beijerland is dinsdagmiddag brand ontstaan. De brand werd rond 17.45 ontdekt in het dak van het pand. De brandweer had moeite de brandhaard te vinden. Vanwege die reden (en de complexiteit van het pand) werd opgeschaald naar grote brand waarop drie blusvoertuigen werden ingezet.

De brand bleek te woeden tussen het dak en de muur van het pand. Een deel van de gevel moest worden gesloopt om bij de brandhaard te kunnen komen. Rond 19.15 was dat gelukt, waarna het sein brandmeester gegeven kon worden. De medewerkers van het bedrijf konden allemaal zelfstandig op tijd het pand verlaten. Bij de brand kwam af en toe wat rook vrij, maar de rookoverlast voor de omgeving bleef minimaal. Niemand raakte gewond.

Foto’s: Maries Willemsen

IMG_6750 IMG_6767 IMG_6770 IMG_6788 IMG_6813

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer