Tiplijn: 06-19541384

Politie treft gestolen spullen aan in bootje na inbraak in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie heeft zaterdag 25 april gestolen spullen aangetroffen in een bootje. Afgelopen week was er ingebroken in Zwijndrecht. De aangever had bij de aangifte een duidelijk signalement van de verdachte opgegeven. Toen de aangever vandaag in Winkelcentrum Walburg liep herkende hij een man direct als de inbreker en belde hij de politie.

Toen de politie de verdachte aantrof bekende hij direct dat hij had ingebroken. De inbreker wilde de agenten na zijn bekentenis wel naar de gestolen spullen brengen. De man bracht de politieagenten vervolgens naar een bootje nabij de Ringdijk. Hierin werd inderdaad dure apparatuur aangetroffen. De man is aangehouden en naar een politiebureau overgebracht.

Foto’s: Politie / Ton Brouw

bootje CDcnB-kWAAIU3Vd

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer