Tiplijn: 06-19541384

(Video) Politie toont beelden van straatrovers na straatroof en mishandeling in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie heeft donderdag 23 april in het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond beelden getoond van drie straatrovers. Twee andere verdachten konden eerder al worden aangehouden. Zaterdag 31 januari kwamen twee jongens terug in Zwijndrecht na een verblijf in het centrum van Rotterdam. In Rotterdam waren zij al een groepje van vijf negroïde jongens tegengekomen. In de trein zagen ze het groepje opnieuw.

Toen de twee jongens vanaf station Zwijndrecht over de Koninginneweg liepen zagen zij al snel dat ze opnieuw werden gevolgd door de vijf negroïde jongens. Even later werd één van de twee slachtoffers vastgepakt en werden zijn telefoon, zijn jas en een tas met hierin nieuwe schoenen afgepakt. Het tweede slachtoffer werd getrapt en geslagen en ook gesommeerd om zijn telefoon af te geven. Hij wist de daders echter van zich af te slaan waarna de daders op de vlucht sloegen.

De politie kon na een klopjacht twee van de vijf verdachten aanhouden. Ook de jas en de nieuwe schoenen werden teruggevonden. Naar de drie andere verdachten is de politie nog opzoek. Mocht u getuige zijn van het incident of iemand herkennen van de foto’s of de video, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of 0800-6070.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer