Tiplijn: 06-19541384

Oldtimer onderweg naar schoolgala in Sliedrecht vliegt in brand

0

SLIEDRECHT – Een oldtimer is donderdagavond op de Stationsweg in Sliedrecht bijna volledig uitgebrand. De bestuurder was met een MG B Cabriolet uit 1976 onderweg om een leerling van het Grienden College in Sliedrecht af te zetten bij het jaarlijkse schoolgala. Dat liep anders dan verwacht, want ter hoogte van de rotonde op de kruising Rembrandtlaan / Stationsweg vloog de auto door nog onbekende reden in brand.

Medewerkers van jongerencentrum Elektra en een nabijgelegen winkel probeerden de beginnende brand nog te blussen met brandblussers, maar de brand kon zich toch verder ontwikkelen. De brandweer heeft de wagen afgeblust. De oldtimer kan waarschijnlijk als verloren worden beschouwd.

Foto’s: Ruben van der Sterren & Jasper van den Heerik

CDS1oXJWgAEn1tb101-0528101-0530101-0568

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer