Tiplijn: 06-19541384

Maaltijdbezorgster aangereden op kruising in Dordrecht

1

DORDRECHT – Een maaltijdbezorgster is donderdagavond met haar scooter in botsing gekomen met een bestelbus. Dat gebeurde net na 19.00 uur op de kruising van de Patersweg met de Jacob van Ruisdaelstraat in Dordrecht. Vanwege mogelijk ernstig letsel werd naast de ambulancedienst ook de traumahelikopter naar Dordrecht gestuurd. Al snel bleek echter dat de hulp van de traumahelikopter niet nodig was.

De vrouw kwam met haar scooter vanaf de Patersweg toen zij de Jacob van Ruisdaelstraat wilde oversteken. Volgens de politie lijkt het erop dat zij hierbij de bestelbus niet op tijd heeft gezien. De scooterrijdster is gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar verder onderzoek in het ziekenhuis bleek niet nodig. De bestuurder van de bestelbus bleef ongedeerd.

IMG_9681 IMG_9682 IMG_9683 IMG_9684 IMG_9685 IMG_9691

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. bep embregts on

    ja die gasten rijden altijd als gekken snijden de bocht af gaan door rood en als je een noodstop moet maken omdat ze je niet zien krijg je een middelvinger nou ik zeg eigen schuld

Reageer