Tiplijn: 06-19541384

Auto’s botsen op N214 bij Wijngaarden

0

WIJNGAARDEN – Op de N214 ter hoogte van Wijngaarden zijn donderdagmiddag 23 april rond 17.10 uur twee auto’s op elkaar gebotst. Dat gebeurde net voor de rotonde naar de Damseweg. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse omdat mogelijk één betrokkene lichtgewond was geraakt. De politie heeft samen met de provincie Zuid-Holland de N214 gedeeltelijk afgezet voor de afhandeling van de aanrijding. Eén inzittende raakte lichtgewond, de rest bleef ongedeerd.

Wijngaarden
Afgelopen vrijdag gebeurde op de N482 bij Wijngaarden ook al een aanrijding waarbij twee auto’s betrokken waren. Een auto belandde toen op zijn kop in de sloot.

Foto’s: Hans Kuiper

unnamed (1) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer