Tiplijn: 06-19541384

(Video) Files door langzaamaan-actie politie op snelwegen

1

REGIO – Op woensdag 22 april voerde de politie actie voor een betere cao. De zogenaamde langzaamaan-actie startte ‘s ochtends vroeg onder andere in Groningen en kwam rond 15.00 langs Zwijndrecht om dan over de A16 richting Breda te rijden.

Deze langzaamaan-actie houdt in dat agenten met hun dienstvoertuigen met zwaailicht en sirene over de gehele breedte van de snelweg gaan rijden. Doordat er minder dan 60 kilometer per uur wordt gereden ontstonden er flinke files. ‘Rond 15.45 uur stond er ongeveer 15 kilometer file door de langzaamaan-actie’, aldus de VID. Ook bij de Drechttunnel en op de A15 stond er nog voor de spits flinke file.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. cobie gazan on

    ze hebben gelijk MAAR als de vrachtwagens chauffeur het doen voor ook een beter cao dan krijgen ze en bekeuring dat is dus met 2 maten meten kinderachtig dus

Reageer