Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van eenzijdige aanrijding in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een 18-jarige vrouw uit Sliedrecht is dinsdagochtend op de Rivierdijk in Sliedrecht tegen een geparkeerde auto gereden. Door de klap kwam de geparkeerde auto tegen een woning, met beschadigingen aan het huis tot gevolg. De politie zoekt getuigen van deze aanrijding.

De Sliedrechtse reed dinsdagmorgen rond 7.15 uur vanaf de Thorbeckelaan over de dijk in de richting van de A15 Sliedrecht-Oost. Op de Rivierdijk passeerde haar een andere auto. De bestuurster schrok van deze auto en maakte een plotselinge stuurbeweging naar rechts waardoor zij tegen de geparkeerde auto reed. Deze stond dicht op een woning en kwam zodoende met kracht tegen deze woning aan. Dit had schade aan de woning tot gevolg.

De bestuurster is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie komt graag in contact met getuigen van deze aanrijding. Als u informatie heeft kunt u contact op nemen met de politie in Sliedrecht via 0900-8844.

Foto’s: Politie

geblurred1 geblurred3 geblurred4

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer