Tiplijn: 06-19541384

Passagier vindt ruim 10.000 euro in lijnbus bij Groot-Ammers

1

GROOT-AMMERS – Een man uit Groot-Ammers is maandag 20 april 2015 aangehouden. Dit gebeurde nadat hij een pak broodmix met daarin 10.800 euro in een lijnbus had laten liggen. Een medepassagier vond het pakketje en gaf het af aan de buschauffeur. Die ontdekte later dat er geen broodmix maar veel geld in het pak zat. De busmaatschappij bracht het geld naar de politie. “We hebben hierop een onderzoek opgestart waarbij onder andere camerabeelden zijn veiliggesteld. Uiteindelijk leidde dit onderzoek naar een 33-jarige man uit Groot-Ammers,” laat een woordvoerster van de politie weten.

Afgelopen maandag werd de man, na goedkeuring van justitie, buiten heterdaad aangehouden. Vervolgens werd een onderzoek ingesteld naar de herkomst van het geld. De man verklaarde het geld in bewaring te hebben gekregen van een familielid. Hij zou inmiddels zijn vrijgelaten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer