Tiplijn: 06-19541384

Tieners proberen pakketbezorger te beroven en worden aangehouden in Dordrecht

1

DORDRECHT – Twee 15-jarige jongens uit Dordrecht zijn op 18 april in hun woonplaats aangehouden nadat ze geprobeerd hadden een pakketbezorger te beroven. De bezorger wilde rond 09.30 uur zijn bestelling op een adres aan De Vereniging afleveren, toen hij dicht bij het afleveradres door de twee jongens werd aangesproken. Zij eisten het pakketje en deden er nog een greep naar, maar kregen het niet te pakken.

De bezorger liep door naar het afleveradres, waar bleek dat bewoner niets van de bestelling afwist en het pakket weigerde aan te nemen. De bezorger liep daarop terug naar zijn auto en belde de politie. Terwijl hij belde, kwamen de jongens er opeens weer aanlopen. Ze deden verder niets meer en gingen weer weg. Toegesnelde agenten vonden de twee korte tijd na de overvalpoging in de buurt en hielden ze aan. Beiden jongen zitten nog vast.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. die jongen on

    Ik ben 1 van die jongens en ik ben vrij en mn maatje ook
    Die postbode heeft moeite met kijken want het gebeurde half 10 en ik en mn maatje liepen daar 10 uur en hij verwarde ons met de echte dieven.

    Free B & Free G

    B.

Reageer