Tiplijn: 06-19541384

Rookontwikkeling op balkon van flat in Oud-Beijerland

0

OUD-BEIJERLAND – Zondagmiddag 19 april omstreeks 14.10 uur kregen de brandweer en politie een melding van een brand in een woning aan de Debussyring in Oud-Beijerland. Aangekomen bij het pand zagen de collega’s dat er rook uit de woning kwam. Nadat de voordeur door de brandweer was geopend, bleek dat er drie honden in de woning aanwezig waren. Deze werden naar buiten gebracht en overgedragen aan personeel van de dierenambulance.

Omdat niet direct duidelijk werd wat de oorzaak van de rookontwikkeling was, werden 25 woningen in het appartementen complex tijdelijk ontruimd. De brandweer liet korte tijd later weten dat de rook waarschijnlijk was veroorzaakt door een asbak op het balkon.

Nadat de brandweer de situatie onder controle had, konden de bewoners terug naar hun woningen. Er zijn geen gewonden gevallen. Inmiddels zijn de huisdieren overgedragen aan de eigenaar van de woning die op het van de brand niet thuis was.

Foto’s: Maries Willemsen

SAM_1469 SAM_1480 SAM_1481 SAM_1489

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer