Tiplijn: 06-19541384

Politieagent gewond bij aanhouding in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een politieagent is zaterdagavond rond 20:30 uur in Zwijndrecht gewond geraakt bij het aanhouden van een 26-jarige man uit Dordrecht. Politieagenten kwamen zaterdagavond in verband met huiselijk geweld naar de Rembrandtstraat in Zwijndrecht. De verdachte van het huiselijk geweld bleek niet meer in huis te zijn, maar achter op een parkeerplaats te lopen. Toen de verdachte de politieagenten zag zette hij het op een lopen.

Een politieagent kreeg deze man, een 26-jarige Dordtenaar, al snel te pakken maar kwam daarbij ten val en raakte gewond aan zijn gezicht. Tijdens de worsteling die volgde wist de verdachte na een aantal keer te bijten te ontkomen. De politieagent raakte door de beten ook aan zijn armen gewond.

Op de W. Snelliusweg werd de verdachte al snel aangehouden, daarbij werd pepperspray gebruikt omdat de man zijn verzet niet staakte. De gewonde agent werd behandeld op de huisartsenpost.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer