Tiplijn: 06-19541384

Zwaargewonde na ongeval Kiltunnel Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij de ingang van de Kiltunnel (N217) is zaterdagmorgen een bestelbus in volle vaart tegen de betonnen barriers bij de tolpoortjes aangereden. Dat gebeurde rond 08.00 uur aan de kant van Dordrecht. De bestelbus belandde na de aanrijding op zijn kant.

Hulpdiensten, waaronder brandweer en de traumahelikopter, waren snel ter plaatse. Volgens ooggetuigen is de bestuurder korte tijd gereanimeerd. Het slachtoffer is uiteindelijk met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Mogelijk is de man eerst onwel geworden en daarna tegen de tolpoortjes aangereden, maar de politie kan daar nog niks over zeggen. De precieze oorzaak van het ongeval is nog in onderzoek.

Foto: Politie

CC3l5jTUEAA9Wx8

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer