Tiplijn: 06-19541384

Groot politieonderzoek na poging om geldautomaat ING op te blazen in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Hulpdiensten hebben zaterdagochtend een groot onderzoek gedaan bij de ING in Zwijndrecht. Medewerkers roken ‘s ochtends bij het openen van de winkel een vreemde lucht. Toegesnelde politieagenten waarschuwden de brandweer om verder onderzoek te doen. Al snel werd duidelijk dat men had geprobeerd de geldautomaat aan de buitenzijde van de ING op te blazen.

Het opblazen was echter niet gelukt. Omdat er mogelijk nog explosieven aanwezig waren die niet waren afgegaan kwam ook een expert op het gebied van explosieven ter plaatse. Volgens de politie is bij de poging mogelijk de staaf met het explosief afgebroken waardoor het opblazen mislukte. De politie doet verder onderzoek naar het incident.

IMG_0550 IMG_0558 IMG_0569 IMG_0572 IMG_0576 IMG_0577 IMG_0580 IMG_0583

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer