Tiplijn: 06-19541384

Belg rijdt met auto te water Dordrecht

1

DORDRECHT – Aan de Aquamarijnweg in Dordrecht is vrijdagmiddag een bestuurder met zijn auto het water in gereden. De man, afkomstig uit België, verliet in eerste instantie de plaats van het ongeval. Zijn auto verdween bijna helemaal onder water. Voorbijgangers vertrouwden het niet en belden de hulpdiensten. Duikers van de brandweer hebben het voertuig doorzocht maar daar zat niemand meer in.

”De bestuurder was alleen en is in eerste instantie bij een ander ingestapt en weggegaan. Later kwam de bestuurder terug bij de auto” zo vertelt een woordvoerder van de politie tegen ZHZActueel. De man raakte niet gewond. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog niet bekend. De auto raakte eerst een lantaarnpaal en een boompje voordat deze in het water tot stilstand kwam. De auto kan als verloren worden beschouwd.

Foto’s: Andrew Flohr

IMG_4630 IMG_4631 IMG_4632 IMG_4633 IMG_4634

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer