Tiplijn: 06-19541384

Lijnbus rijdt op poller in centrum Dordrecht

0

DORDRECHT – Een lijnbus van Arriva is donderdagmiddag in de binnenstad van Dordrecht op een poller gereden. Dat gebeurde rond 12.30 uur in de Visstraat. In de bus zaten op het moment van de aanrijding, naast de chauffeur, meerdere passagiers. Twee van hen moesten na controle door ambulancepersoneel even mee naar het ziekenhuis. Zij raakten beiden niet ernstig gewond.

De bus zelf raakte flink beschadigd door het ongeval. Ook lekte er een kleine hoeveelheid diesel weg. Om die reden werd ook de Dordtse brandweer opgeroepen. De Visstraat werd om die reden gedeeltelijk afgezet.

Pollers
In de binnenstad van Dordrecht gebeuren regelmatig ongevallen met pollers. Zo reed er begin februari een Belgisch stel op een poller in de binnenstad, en eind februari reed een politieauto op een poller in de Visstraat.

Foto’s: Johan van den Dool

IMG_4612 IMG_4613 IMG_4614 IMG_4617 IMG_4618 IMG_4619 IMG_4620

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer