Tiplijn: 06-19541384

Auto ramt paal op rotonde Eike’s Hof in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de rotonde voor het politiebureau in Gorinchem is een auto woensdagavond rond 19.30 een auto op een bewegwijzeringspaal geknald. De automobilist wilde de rotonde verlaten richting de Concordiaweg toen het mis ging. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog onbekend. De bestuurder van de auto moest volgens procedure wel een blaastest afleggen, maar daaruit bleek voor zover bekend dat de man niet had gedronken.

De rotonde aan het Eike’s Hof, zoals de straat officieel heet, is één van de drukste rotonde’s van Gorinchem. Op het moment van het ongeval fietste er geen fietsers, dus raakte er verder ook niemand gewond. De bestuurder bleef ook ongedeerd. Wel heeft zijn auto flinke schade opgelopen.

Foto’s: Etienne Hessels

DSC00555 DSC00560 DSC00567 DSC00576

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer