Tiplijn: 06-19541384

Frontale botsing in Streefkerk

0

STREEFKERK – Op de Middenpolderweg tussen Nieuw-Lekkerland en Streefkerk heeft dinsdag 14 april 2015 een frontale botsing plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Één auto werd daarbij gelanceerd en raakte deels te water. De aanrijding gebeurde rond 08.30 uur. De bestuurder van de grijze auto reed, samen met zijn vrouw als bijrijdster, vanuit Nieuw-Lekkerland richting Streefkerk en wilde afslaan naar de Randweg.

Te water
De man merkte te laat op dat vanuit tegenovergestelde richting een andere auto aankwam. Een frontale botsing volgde. De jongeman uit die andere auto kwam met zijn voertuig in het water terecht. Hij wist zelf op de kant te komen.

Lichtgewond
Het echtpaar raakte, voor zover nu bekend, lichtgewond. De brandweer hielp het ambulancepersoneel met het uit de auto halen van de bijrijdster. Het echtpaar is daarna ter controle, per ambulance, naar het ziekenhuis gebracht. De jongeman uit de andere auto bleef ongedeerd en wordt door een familielid opgehaald.

Sporenonderzoek
De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek gedaan en getuigen gehoord. Tijdens dit onderzoek en het bergen van de voertuigen was de Middenpolderweg afgesloten.

Vervuiling
Omdat er vloeistoffen in het water zijn gelopen, is Waterschap Rivierenland ingeschakeld om de sloot te reinigen.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

20150414_085156 [Desktop Resolutie] IMG_4467 [Desktop Resolutie] IMG_4524 [Desktop Resolutie]

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer