Tiplijn: 06-19541384

Defecte vrachtwagen en ongeval zorgen voor file op A27 bij Hoornaar

0

HOORNAAR – Op de snelweg A27 tussen Gorinchem en Lexmond is dinsdagmorgen net na 08.30 uur een vrachtwagen stil komen te staan op de rechterrijstrook. De remmen van de vrachtwagen bleken te zijn vastgelopen en dus kon de vrachtwagen nergens heen. Rijkswaterstaat sloot de rechterrijstrook af voor ander verkeer, terwijl de vrachtwagen door een bergingsbedrijf werd klaargemaakt voor transport.

In de file die was ontstaan door de berging gebeurde vervolgens ook nog een kop-staart aanrijding tussen twee auto’s. Hierdoor werd ook tijdelijk de linkerrijstrook afgesloten, waardoor alleen de middelste rijstrook vrij bleef voor ander verkeer. Bij deze aanrijding raakte niemand gewond.

Rond 10.00 uur waren alle betrokken voertuigen van de snelweg waarop Rijkswaterstaat de snelweg weer vrijgaf. Er was intussen zo’n 9 kilometer file ontstaan tussen Gorinchem en Hoornaar.

Foto:@WIS_Rene

CCib90fUwAAEDFT

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer