Tiplijn: 06-19541384

Hennepkwekerij ontdekt in appartement in Alblasserdam

2

ALBLASSERDAM – De politie heeft zaterdagavond 11 april 2015 een hennepkwekerij aangetroffen in één van de appartementen aan de Kraanbaan in Alblasserdam. Dit gebeurde nadat omwonenden melding maakten van stankoverlast. In de woning op de tweede verdieping bleken 223 hennepplanten te staan. “Het betrof een professionele kwekerij. De planten zouden over twee weken getopt worden,” aldus een woordvoerster van de politie.

Afgetapt
Een medewerker van het energiebedrijf kwam ter plaatse en constateerde dat de stroom die voor de hennepkwekerij werd gebruikt, illegaal werd afgetapt.

Aanhouding
Inmiddels is de huurder van het pand, die zich zaterdagavond in Dordrecht begaf, aangehouden door de politie. Hij wordt verhoord en zal zich in een later stadium voor de rechtbank moeten verantwoorden.

Opruimen
Een professioneel ontruimingsbedrijf is ingeschakeld om de kwekerij te ontmantelen. Alle apparatuur en planten zullen vernietigd worden. Dit gaat nog tot na middernacht duren.

Tekst en foto’s: Peter Stam

1234

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Politie=laks on

    “Na stankoverlast”..Ik heb al tig meldingen gedaan over stankoverlast hiernaast, maar na 1,5 jaar gebeurt er nog steeds geen flikker hier, hoe kan het dan in godsnaam dat daar na 1 melding gelijk de toko wordt ontruimd?!
    Misdaad loont kennelijk, te achterlijk voor woorden in deze kutgemeente

  2. reactiehierboven on

    Ik doel uiteraard op de gemeente Zwijndrecht, waar de automobilisten het nakijken hebben in het walhalla voor de fietsers -.-“

Reageer