Tiplijn: 06-19541384

Sloopwoning bij Hardinxveld-Giessendam volledig uitgebrand

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Donderdagavond rond 23.00 uur kwam er bij de brandweer een melding binnen dat er mogelijk een schip in brand zou staan op de Beneden-Merwede, ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam. De brandweer spoedde zich naar de Rivierdijk en al snel bleek het niet te gaan om een schip. Een sloopwoning op het zogenoemde ‘Eiland van Dordrecht‘ stond in brand. Voor de hulpdiensten een erg lastige plek om te bereiken.

De brandweer zette onder meer twee blusboten in. Met boten kon de brandweer uiteindelijk aan de overkant van de rivier komen om te blussen. De sloopwoning was toen al bijna volledig afgebrand Het gebouw stond al jaren leeg en is ook niet aangesloten op gas en elektra. Hoe de brand kon ontstaan is dan ook nog een raadsel. De politie heeft dat in onderzoek.

Foto’s: Martijn de Vries & Jorrit de Haas

DSC_1963 DSC_1983 DSC_1985 DSC_1995 IMG_0259 IMG_0315

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer