Tiplijn: 06-19541384

Wielrenner gereanimeerd na val op dijk in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een wielrenner uit Zwijndrecht is donderdagavond 9 april 2015 ernstig gewond geraakt op de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland. Toen voorbijgangers de man aantroffen op de weg ter hoogte van Garage van Vlijmen, bleek hij een hartstilstand te hebben. Met de uitleg van een centralist van de 112-meldkamer in Dordrecht wisten de omstanders de reanimatie op te starten. Ambulancemedewerkers namen deze reanimatie niet veel later over.

Na ruim twintig minuten reanimeren kreeg de man zijn hartslag terug. Hij is vervolgens met spoed in zorgwekkende toestand naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht. Of de Zwijndrechter viel en daarna een hartstilstand kreeg of dat zijn val een gevolg was van de hartstilstand is onduidelijk. Gezien de aard van het letsel houden de hulpverleners er rekening mee dat de man de hartstilstand kreeg als gevolg van een val.

IMG-20150409-WA0075

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer