Tiplijn: 06-19541384

Auto belandt in vangrail bij inhaalmanoeuvre van vrachtwagen op de A15

0

PAPENDRECHT – Een 23-jarige automobiliste uit Rotterdam is donderdag 9 april 2015, na een botsing met een vrachtwagen, tegen de vangrail langs de A15 gebotst. Dit gebeurde op de baan tussen Papendrecht en Alblasserdam. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om de Rotterdamse na te kijken. Uiteindelijk bleek dat zij ongedeerd was gebleven.

Het ongeval gebeurde doordat de vrachtwagenchauffeur, die voor een invoegende collega-chauffeur een baan was opgeschoven, terug ging naar de rechter rijstrook. Hij merkte te laat op dat daar nog een personenauto reed. De vrachtwagen tikte met de voorkant de achterkant van de personenauto aan. Deze auto raakte vervolgens in de slip, botste tegen de vangrail en kwam verderop tot stilstand. Een bergingsbedrijf heeft de fors beschadigde auto meegenomen.

Tekst en foto’s: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws

IMG_3552-Desktop-Resolutie IMG_3557-Desktop-Resolutie1 IMG_3566-Desktop-Resolutie IMG_3569-Desktop-Resolutie IMG_3580-Desktop-Resolutie IMG_3585-Desktop-Resolutie IMG_3597-Desktop-Resolutie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer