Tiplijn: 06-19541384

Brandweer haalt bejaarde man uit woning bij brand Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De brandweer is woensdagavond uitgerukt naar een appartementencomplex aan het Oudeland in Zwijndrecht. Direct werd opgeschaald naar middelbrand. Brandweer Zwijndrecht kreeg assistentie van de post Hendrik-Ido Ambacht.

In een appartement op de tweede etage was lichte rookontwikkeling ontstaan nadat een pan te lang op het vuur stond. De bewoner, een bejaarde man van in de 90, reageerde niet. Vandaar dat ook direct twee ambulances en de traumahelikopter werden opgeroepen. Al snel werd duidelijk waarom de man niet had gereageerd, hij was namelijk erg slechthorend. De man kon snel uit de woning gehaald worden en bleek niet gewond.

IMG_0103 IMG_0109

image image image

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer