Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder hard onderuit op de Waaldijk bij Vuren

0

VUREN – Op de Waaldijk bij Vuren is zondagmiddag 5 april een motorrijder onderuit gegaan. Dat gebeurde rond 12.10 uur nabij het Fort Vuren. De man was samen met enkele andere motorrijders vanuit Gorinchem onderweg richting Herwijnen toen het mis ging.

Naast een ambulance werden ook de traumahelikopter en de politie met spoed naar de Waaldijk gestuurd. De man bleek te zijn gevallen in een bocht. In die bocht lag behoorlijk wat grind / zand waardoor de man vermoedelijk ten val kwam.

Zijn letsel bleek gelukkig minder ernstig dat in eerste instantie werd gedacht. De traumahelikopter was dan ook niet nodig. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: Etienne Hessels

DSC07786 DSC07791 DSC07801 DSC07820 DSC07829

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer