Tiplijn: 06-19541384

Brand door kortsluiting in elektrische rolstoel in woning Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – In een appartement aan het Tolhuis in Zwijndrecht is zondagmorgen brand ontstaan in een elektrische rolstoel. De brand ontstond kort voor 09.00 uur. In de woning waren drie personen aanwezig. Terwijl de gewaarschuwde brandweer onderweg was, werd het brandje door een van de bewoners geblust.

Een andere bewoonster was afhankelijk van de rolstoel en kon hierdoor de woning niet makkelijk verlaten. Haar twee huisgenoten konden haar moeilijk naar buiten krijgen, waardoor ze alle drie behoorlijk wat rook in ademden. De drie zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

De brandweer heeft de woning gecontroleerd en vervolgens geventileerd. Het brandje ontstond vermoedelijk door kortsluiting in de rolstoel.

Foto’s: Robert van Loon

Woningbrand Tolhuis 001 Woningbrand Tolhuis 002 Woningbrand Tolhuis 006 Woningbrand Tolhuis 007

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer