Tiplijn: 06-19541384

Mogelijke inbrekers aangehouden in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In de nacht van woensdag 1 op donderdag 2 april 2015 omstreeks 04.40 uur controleerden agenten een personenauto op de Parallelweg in Hardinxveld-Giessendam. Hierin zaten twee mannen, van 40 en 44 jaar en beiden zonder vaste woon of verblijfplaats.

De agenten zagen in dit voertuig inbrekerswerktuigen liggen, alsmede een volle jerrycan met diesel en twee accu’s. Om die reden werden beide mannen aangehouden terzake het in bezit hebben van inbrekerswerktuigen en heling.
Bij de fouillering van een van de verdachte werd ook een witte bol, mogelijk drugs aangetroffen. Er wordt nog onderzocht of en wat voor drugs het betrof.

De aangetroffen werktuigen worden onderzocht of deze mogelijk gebruikt zijn bij eerdere diefstallen. Beide personen werden ingesloten op het politiebureau in Dordrecht voor nader onderzoek. Hun auto en de eerdere vermelde goederen werden in beslag genomen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer