Tiplijn: 06-19541384

Gewonde bij flinke brand in Woongebouw de Plantage in Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – Bij een brand in Woongebouw de Plantage in Zwijndrecht is maandagavond één persoon gewond geraakt. Omstreeks 23.20 uur rukte de brandweer uit naar het wooncomplex voor een automatische brandmelding. Rond middernacht werd duidelijk dat het om een serieuze brand ging en schaalde de brandweer op naar ‘middelbrand’.

De brand woedde in de woonkamer van de woning aan de Plantageweg. Tijdens het blussen waren er vlammen buiten het pand te zien. Eén persoon had te veel rook ingeademd en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van de brand is onbekend. Stichting Salvage is ingeschakeld om de ontstane schade aan de woning vast te stellen en de bewoners bij te staan.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer