Tiplijn: 06-19541384

Wilde achtervolging van quad eindigt met aanrijding in Dordrecht

1

DORDRECHT – Een wilde achtervolging van een quad is vrijdagavond geëindigd op het kruispunt Laan der Verenigde Naties met de S.M. Hugo van Gijnweg in Dordrecht. Politieagenten zagen de quad zonder kentekenplaat rijden. Omdat de bestuurder stoptekens negeerde werd de achtervolging door diverse politieauto’s ingezet.

De achtervolging kwam ten einde toen de bestuurder van de quad een aanrijding veroorzaakte. Hierbij raakte alleen de verdachte gewond. Een ambulance kwam ter plaatse maar de quad bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De verdachte is opgesloten in een cel op het politiebureau.

Foto’s: Jesper den Hartog en Nathan Biemond

DSC_0005 DSC_0008 DSC_0017 DSC_0021 DSC_0026 DSC_0035 DSC_0042 DSC_0044

image

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Ja, achterop de quad is een geel plaatje aanwezig. Alleen is dit een verzekeringsplaatje zoals die vroeger op bromfietsen zat (en nu nog op bv scootmobielen hoort). Op een quad hoort een kentekenplaat, een bromfietskenteken als de quat max. 50cc motorinhoud heeft of een motorkenteken als er meer motorinhoud is.

Reageer